Přeskočit na obsah

Autopůjčovna Praha

Pohodlí a komfort patří mezi důležité aspekty cestování kamkoliv. Nikdo z nás totiž nechce trávit několikahodinovou cestu na dovolenou v automobilu, který je nepohodlný, často i nespolehlivý. Řešením, jak se dostat na svoji vysněnou dovolenou pohodlným a spolehlivým vozem může být Autopůjčovna Praha.

Autopůjčovna Praha – půjčovna s historií

Autopůjčovna Praha je kvalitní lokální autopůjčovna s několikaletou historií. Autopůjčovna dbá na to, aby všechna vozidla, která nabízí, byla pouze a jen v tom nejlepším možném technickém stavu. I proto jsou všechna vozidla, se kterými se v autopůjčovně setkáte pravidelně servisována. S touto autopůjčovnou budete mít jistotu, že vás automobil nezradí.

Automobily jsou ve skvělém technickém stavu

Autopůjčovna zajišťuje pronájem osobních automobilů nejrůznějších velikostí, barev, ale i značek. Nejvíce se však orientují kolem automobilů značky Škoda. Vozidlo si můžete zapůjčit nejen krátkodobě na svoji dovolenou či jako náhradu v době, kdy máte vlastní automobil v servisu. Autopůjčovna Praha totiž nabízí i dlouhodobý pronájem osobních automobilů ve formě operativního leasingu. Vy budete s automobilem jezdit, půjčovna se o něj bude starat. Ideální pro ty, kteří automobil ke svému životu nutně potřebují, ale nezbývá jim dostatek času ani chuti na to, aby se o něj starali.

Vozidlo vám bude přistaveno kdekoliv

V případě, že se rozhodnete využít služeb této autopůjčovny, měli byste vědět, že vám může být jakýkoliv z vozů přistaven již do 90 minut od potvrzení přijetí objednávky. Vozidlo si můžete vyzvednout na provozovně půjčovny, ale můžete si určit i místo, kde vám vůz přistaví personál Autopůjčovny Praha. Vrácení vozidla pak probíhá stejným způsobem.

Stěhování, cesta na dovolenou se spoustou zavazadel, ale i rekonstrukce. Důvody, proč si vypůjčit dodávku se různí. Jedno je však jisté. Pokud dodávku potřebujete pouze na jednu konkrétní situaci nebo jen občas, je zbytečné si kupovat vlastní. I proto bychom vám rádi představili Půjčovnu dodávek Praha i s důvody, proč využít služeb této půjčovny.

Pronájem na dobu neurčitou

Dodávky u Půjčovny dodávek Praha si můžete pronajmout jak na jeden den, týden, tak i na měsíce či roky. Velkou výhodou této půjčovny je totiž možnost zřízení operativního leasingu. Vy budete dodávku využívat, půjčovna se bude starat o vůz. Tím, že budete dodávku využívat dlouhodobě, navíc dosáhnete na opravdu zajímavé slevy.

Můžete si vypůjčit i nejrůznější příslušenství

Někdy je kromě dodávky potřeba i pořádné množství příslušenství. GPS navigace, nosiče a zavazadlové boxy, rudlíky, manipulační technika, ale i další příslušenství vám tato půjčovna dodávek ráda zapůjčí. A to dokonce i zdarma!

Dodávka i s řidičem

Pokud potřebujete dodávku, ale sami si na její řízení netroufáte (i když nejde o nic složitého), můžete si ji pronajmout i s řidičem. Takovýto řidič vám pak může pomoci i s naložením a vyložením nákladu. A to nejen na jeden den, ale i řadu dní.

Všechna vozidla jsou ve skvělém stavu

Všechny dodávky u Půjčovny dodávek Praha jsou pravidelně servisovány, proto nemusíte mít obavy o jejich funkčnost. Tyto dodávky jsou ve skvělém technickém stavu a můžete s nimi brázdit republiku křížem krážem. V případě potřeby můžete vyrazit i do zahraničí.

Vozidlo bude přistaveno kdekoliv

Pokud si budete chtít půjčit dodávku u Půjčovny dodávek Praha, nemusíte si pro ni jet až do půjčovny. Stačí, když se při rezervaci dodávky domluvíte s personálem na tom, kde vám ji mají přistavit.